Det går framåt

Hans lade upp denna bild på Facebook häromdagen med ett nytt vedförråd och ett påbörjat litet hus i lajvbyns centrum:

Det är skönt att se att lajvbyn utvecklas även när man själv inte är där och jobbar. Visar på ett engagemang bland Sunnes lajvintresserade vilket självklart är glädjande. Att bygga en bra lajvby är svårare än man tror, det finns så mycket som behövs som man inte tänker på när man bara är in-lajv någon vecka om året på det stället - saker som man säkerligen hade märkt av om man bodde där en månad eller två.

Något som man ofta saknar på lajv är ordentliga sittplatser, det är något man ofta märker av när man är på lajv, det finns helt enkelt för få platser att sitta på. Matlagningsplats under tak borde man kanske också fixa fler, det finns visserligen i hövdingastugan men alla får ju inte plats där. En enkel utesittplats med tillhörande eldstad helt enkelt, den skulle nog gå hem hos lajvarna.


Ser fram emot vårens, sommarens och höstens alla lajv - har dock bara bokad in Nya Tolbygd 912: Korpens tid och Kastaria 2012: Tills dagen jag dör så det kanske är dags att börja spana på spelkalender.se efter attraktiva lajv, har nog kommit en del nytt sen jag kikade där senast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0