Nya Tolbygd 912: Värdshusbygget

Då har man varit hemma i ett dygn efter det lilla bygg- och myslajvet i Nya Tolbygd. Av de få som skulle komma var det faktiskt ännu färre som dök upp - många var tydligen slöa efter studentbalen som varat natten mellan fredag och lördag så vi blev inte så många. Dock fick vi en hel del jobb gjort på värdshuset och i alla fall Rasmus hade träningsverk i axeln efter allt sågande dagen efter.

Premiärade med min bondekaraktär Etni Dalvani - funkade bra, känns som en karaktär som går att spela fler gånger.

Såhär glad var jag i alla fall

Rasmus som gjorde sitt första lajv verkade nöjd i alla fall (trots att han frös och var rädd för getingar) och förhoppningsvis så får jag med honom någon gång i framtiden - det är alltid kul när vi blir fler!

Rasmus äter och dricker efter ett hårt dagsverke

Inget Kastaria

Ser inte ut att bli något Kastaria för min del i år - gruppen jag skulle åkt med la ner och det känns som att jag inte riktigt har tid och ork att hitta någon ny grupp. Jag åker till Almedalen istället.

Som tur är så kommer det ju bli ett Kastaria nästa år, den feta kampanjavslutningen som skulle ägt rum i år blev ju aldrig av utan har skjutits upp - det betyder att jag har ett år på mig att utveckla en karaktär jag verkligen vill spela, ska fundera lite över det.



Tillbaka efter uppehåll

Har i stort sett haft noll tid och energi att lägga på lajvande på en månad, skolan, politiken och träningen har tagit all tid. Nu på fredag ska jag dock iväg till lajvbyn i Sunne på ett bygg-/myslajv. Vi ska helt enkelt rusta upp byn och lajva lite samtidigt, tror det kan bli riktigt skoj! Tyvärr är det många som har en del kvar i skolan och studentbal m.m (+ att folk är lata och inte orkar bygga och arbeta) så vi verkar bara bli runt tio pers - dock tror jag det är tillräckligt för att få en hel del jobb gjort. 

Lyckades få med mig min moderatvän Rasmus också som ska testa på lajv, han har tjatat i ett år nu på att få följa med och nu blev det äntligen av, kan bli bra.

I övrigt går det en liten lajvtrend i Moderata Ungdomsförbundet nu - ett antal intressanter verkar finnas. Får väl anordna ett MUF-lajv.

Aningen oskarp bild från förra lajvet

RSS 2.0