Nya Tolbygd 912: Korpens tid

Nya Tolbygd 912 – Korpens tid


Året är 912 och Kung Röheg VI har insett att de yttre hoten mot Orkheim är alldeles för stora för att den Kungliga armén ska kunna klara av dem själva, han har därför kallat hövdingarna och befälhavarna för samtliga kända beväpnade grupper i Orkheim till byn Nya Tolbygd i Artsö för att förhandla om hur de kan hjälpas åt för att skydda Orkheim från vildmännens och orkernas anfall.


Företrädare för Kungliga armén, Artsös frivilligarmé, Artsävs armé och diverse andra beväpnade följen, både vänligt och fientligt inställda till kungen gör sig nu redo för att möta varandra och kunna säkra Orkheims framtid. Kung Röheg inser att detta är en risk för honom själv då stora motsättningar råder i landet men det är en risk han är villig att ta för att hålla sitt kungarike säkert.


Det är dock inte bara hövdingar och soldater som färdas till Nya Tolbygd – från olika delar av Orkheim kommer handelsmän, storbönder, underhållare och lyckosökare i hopp om att få säga sitt, tjäna en slant eller så har de egna dolda agendor som bara de själva känner till.


Enligt Dlehismen skapades världen från en korp men en korp representerar också undergång och död – kommer Orkheim att enas som det gjorde under kung Röheg I för att besegra hotet utifrån eller kommer man att splittra landet och slänga in det i en osäker framtid?


Det är dags att välja sida i kampen för Orkheims framtid – bara du kan styra korpens vingar i rätt riktning!




Nya Tolbygdkampanjen fortsätter och nästa del, Nya Tolbygd 912: Korpens Tid, äger rum i Sunne i Värmland 20-22 april. Ett nybörjartolerant vikinga/medeltidsfantasylajv i nordisk miljö. Välkomna!

 

Länk till hemsidan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0